0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Comanda minima
50 RON
AKTIV Acid Folic + Complex de Vitamine B, vitamine retard
20 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : DOPPELHERZ
Gramaj : 30cp
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Pentru plata cu card va rugam
click aici


Cumpara AKTIV Acid Folic + Complex de Vitamine B, vitamine retard

Starea de bine a organismului poate fi influentata de diferiti factori. Printre acestia se numara miscarea suficienta si o hrana sanatoasa si echilibrata.

Vitaminele B au un rol important in producerea energiei organismului. Caracteristica deosebita a vitaminelor B este aceea ca functiile lor se intrepatrund asemenea unor roti dintate. Pentru ca acestea sa functioneze la nivel optim in organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul de vitamine B sa fie administrate in cantitati suficiente.

Solicitarile si stresul zilnic necesita un aport energetic crescut si rezistenta psihica sporita, sustinute de  vitaminele B.

In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.

De asemenea, o mare parte a vitaminelor B nu poate fi preluata decat in cantitate limitata de catre organism si nu poate fi depozitata mult timp.
In cazul administrarii unei mari cantitati de vitamina B1, aceasta va fi excretata de catre organism fara a fi utilizata.

Sistemul nervos si metabolism
Ca o componenta a coenzimelor, vitaminele joaca un rol important la "producerea de energie din hrana" si prin aceasta sunt importante pentru capacitatea de rezistenta a intregului organism.

  • Vitamina B1, nicotinamida si acidul pantotenic sunt folositi de celule pentru formarea energiei din hidratii de carbon;
  • Vitamina B2 este folosita pentru producerea de oxigen si la protectia celulara, respectiv la protectia celulelor nervoase;
  • Vitamina B6, nicotinamida si acidul pantoneic sunt de neinlocuit pentru metabolismul hidratilor de carbon, lipidelor, proteinelor;
  • Acidul folic este o vitamina hidrosolubila din grupul vitaminelor B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 este foarte important pentru metabolismul proteinelor, precum si in formarea elementelor figurate ale sangelui.

Acidul folic, Vitamina B6 si B12 - importante pentru vase sanatoase
Acidul folic castiga in importanta in combinatie cu vitaminele B6 si B12, fiind implicat in mentinerea sanatatii sistemului circulator. Aceasta datorita participarii acestor 3 vitamine la degradarea homocisteinei, produs intermediar in metabolismul aminoacizilor.

O tableta contine
600 μg acid folic, 4,2 mg vitamina B1,4,8 mg vitamina B2, 6,0 mg vitamina B6 , 3,0 μg vitamina B12, 18,0 mg acid pantotenic, 21,6 mg niacina, 150 μg biotina

Mod de administrare
Zilnic, se ia o tableta dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid

In ce consta avantajul tabletelor retard?
Anumite vitamine si minerale (substante nutritive) nu pot fi depozitate de catre organism. Astfel, cantitatile de vitamina B1 administrate in doze prea mari odata vor fi excretate fara a fi utilizate, urmarea fiind ca in perioadele de solicitare a unor cantitati suplimentare de catre organismul uman, acestea vor fi deficitare. De aceea, se recomanda consumul de fructe si legume in portii impartite pe perioada intregii zile.

Tableta retard special conceputa de catre Doppelherz® functioneaza ca un fel de "depozit de substante nutritive". Din aceste depozite, substantele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore si vor sta astfel la dispozitia organismului.

O tableta retard de Doppelherz® B-Komplex+Acid folic corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 vitamine B, inclusiv pentru acidul folic. Aceasta combinatie poate ajuta organismul nostru sa ramana sanatos si rezistent.

» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile