0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Despre Noi
Bolnav.ro ofera servicii complete in domeniul distributiei produselor farmaceutice. Cu o experienta bogata, acumulata din 1996, ne-am creat legaturi stranse cu principalii furnizori de pe piata, legaturi ce se reflecta in profesionalismul cu care sunt onorate comenzile prin intermediul farmaciei Sura Mare, situata in str. Sura Mare nr.1, langa City Mall.

Bolnav.ro ofera peste 2000 de produse farmaceutice si parafarmaceutice, dorind sa acopere cat mai multe din nevoile dumneavoastra.

Pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor ne-am unit fortele si impreuna cu remediu.ro am infintat site-ul bolnav.ro care este o farmacie on line cu preturi mici, destinata clientilor din toata tara.Incercam sa cream o comunitate astfel incat am pus la dispozitia vizitatorilor nostri zona de forum in care pot comunica intre ei si pot afla raspunsuri la problemele care ii preocupa.

Punem la dispozitia vizitatorilor si membrilor bolnav.ro o serie de articole editate de specialisti din diverse domenii de interes.
Pentru a simplifica procesul de comanda si al apropia cat mai mult de dorintele si nevoile pacientilor nostri, am creat parteneriate cu companii de curierat rapid, dar si cu Posta Romana.

Produsele comandate on-line, pot fi livrate prin curierat rapid oriunde in tara , iar pacientii nostrii  pot intra in posesia lor fara a mai fi nevoie ca ei sa se deplaseze.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile