0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Comanda minima
50 RON
Filtre de tigari Suzen 92
8 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : Damarguc
Gramaj : 30 bucati
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Pentru plata cu card va rugam
click aici


Cumpara Filtre de tigari Suzen 92
Filtrele de tigari Süper Süzen 92 au fost create in anul 1992 de Burda Ticaret. Fiind primele de acest gen aparute in Turcia, filtrele au devenit favoritele fumatorilor intr-un timp foarte scurt.
Filtrele de tigari Süzen 92 retin substantele daunatoare din fumul de tigara, precum gudronul si nicotina si le colecteaza in filtrul interior.
Cea mai importanta caracteristica a filtrelor Süzen 92 este aceea ca nu compromite gustul tigarilor in timpul procesului de filtrare. Astfel produsul a devenit indispensabil pentru fumatori, intrucat ofera o experienta confortabila si sanatoasa. Filtrele de tigari sunt ideale pentru utilizarea de catre persoanele ce nu doresc sa renunte la fumat. Acestea reduc gudronul cu 40%, iar dupa o saptamana de utilizare veti simti efecte benefice, respirand mai usor!
Filtrele Süzen 92 sunt preferate in mai multe tari din intreaga lume, datorita abordarii delicate si rafinate in materie de productie. Acestea sunt folosite in tari din Europa dar si din USA.

Cum functioneaza Filtrele pentru tigari Süzen 92?
Filtrele Süzen 92 retin gudronul din tigara utilizand forta centrifuga, fara a folosi chimicale.
Pe masura ce fumul este tras prin filtrul de tigareta, acesta trece prin mici gauri ce determina fumul sa se roteasca intr-un efect de vortex rapid. Astfel particulele mai grele, precum gudronul si alte substante, sunt impinse spre marginea exterioara unde se lipesc de peretele lateral al filtrului de tigareta, capatand o culoare inchisa. Substanta vascoasa maronie ce se strange pe peretii filtrului este clar vizibila de la prima tigara pe care o fumezi!

Filtrele de gudron Süzen 92 sunt confectionate din plastic de calitate alimentara si nu au gust.
Fiecare filtru de tigara este reutilizabil pentru 3-5 tigari. Odata ce zona galbena este plina cu substanta maronie, filtrul dumneavoastra trebuie schimbat.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile