0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Termeni si conditii

 • Bolnav.ro detine marfa pe stoc. Ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent acestuia. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente acestuia sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata (inflatie, modificarea cursului valutar, etc.).

 • Comanda minima este de 15 lei.

 • Pentru a putea comanda de pe site-ul nostru, trebuie sa deveniti clientul Bolnav.ro  prin  inscrierea in baza noastra de date. Datele obtinute de la fiecare client prin fisa de inregistrare vor fi verificate din punct de vedere al veridicitatii si al functionalitatii, in concordanta cu cerintele magazinului. In cazul in care se constata informatii eronate, contul creat va fi sters.

 • Comenzile care nu intrunesc conditiile de baza nu vor fi luate in calcul
  Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda. Comanda care nu face obiectul validarii nu va fi livrata.
  Dupa confimarea telefonica orice comanda devine ferma, si nu se mai poate modifica, sau anula.

 • Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare. Produsele sunt verificate din punct de vedere al termenelor de garantie, al aspectului exterior integru.

 • Comenzile dvs. se primesc non-stop. Produsele comandate in magazinul nostru beneficiaza de livrare la sediul clientului.

 • Persoanele fizice platesc cu numerar la receptionarea produselor. Societatile comerciale platesc cu numerar la receptionarea produselor sau ordin de plata (numai pentru comenzi a caror valoare depaseste 500 RON).

 • In curand se va implementa si plata cu carduri bancare.

 • S.C. FARMACIA SURA MARE SRL – proprietar Bolnav.ro -  se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia, anuntarea promotiilor in curs si a altor oferte ale societatii. S.C. FARMACIA SURA MARE S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.bolnav.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
  Orice utilizator care a furnizat date in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceastea sa fie sterse din baza de date a www.bolnav.ro trimitind un e-mail la adresa unsubscribe@bolnav.ro. Atentie, prin aceasta pierdeti si posibilitatea de a mai comanda de la societatea noastra.

 • Orice litigiu legat de neplata comenzii confirmate se va rezolva pe cale amiabila sau in instanta.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori