0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Comanda minima
50 RON
Hepatofit 2
21.6 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : FARES TRADING
Gramaj : 63 capsule
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Pentru plata cu card va rugam
click aici


Cumpara Hepatofit 2
Efecte:
Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, coleretic-colagoga (stimuleaza producerea si eliminarea bilei in intestin), antioxidanta, sustin irigarea sangvina normala la nivel hepatic. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitare. Anghinarea sustine celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, stimuleaza secretia biliara, creste apetitul, ajuta la metabolizarea grasimilor si la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, contribuind la normalizarea culorii pielii, urinei, fecalelor.

Shiitake (Lentinula edodes) nu este doar o ciuperca utila pentru sanatate, ci si un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia. Shiitake are proprietati imunostimulatoare, antioxidante si protectoare hepatice. Contine eritadenina, substanta care s-a constatat ca determina mentinerea concentratiei normale a colesterolului sangvin. Turmericul prezinta proprietati antioxidante si hepatoprotectoare comparabile cu ale silimarinei, crescand rezistenta ficatului fata de substantele toxice. Reishi (Ganoderma tsugae), ciuperca faimoasa in traditia chineza, contine aproximativ 400 de compusi bioactivi, care ii confera numeroase efecte: imunomodulator, chimio si radio protector, antioxidant, de reducere a colesterolului si a tensiunii arteriale, adaptogen.

Beneficii:
Contribuie la eliminarea acumularilor de grasimi de la nivel hepatic, protejeaza ficatul si sustine functia acestuia de eliminare a substantelor toxice din corp, contribuie la reducerea valorilor transaminazelor si ale trigliceridelor, contribuie la functionarea normala a vezicii biliare prin stimularea producerii si eliminarii bilei in intestine, sustine buna functionare a ficatului la persoanele care consuma alcool sau medicamente in cantitati crescute si timp indelungat, antioxidant.

Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3 luni.

Contraindicații:
Nu se recomanda in obstructii ale cailor biliare, copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile